玉川大学

'Halloween English' event at the CELF for Tamagawa Academy Kindergarten

2017.11.17

CELF teachers in costume for the Tamagawa Academy Kindergarten ‘Halloween English’ event held in the Active Learning Zone. One hundred and eleven students participated in the event along with numerous kindergarten staff.

The event was divided into several themed sections in which groups of children had opportunities to interact with CELF teachers using English.

Kindergarten students trick-or-treating with CELF Superman and receiving various treats.

Finally, teachers and students gathered to sing along and dance to some Halloween songs in English.