玉川大学

Presentation by Dr Daisuke Kimura - Towards Cross-fertilization of English as a Lingua Franca and Study Abroad

On Wednesday, November 6, 2019, Dr Daisuke Kimura (Ph. D), Assistant Professor, Center for Global Communication Strategies, The University of Tokyo, gave a special lecture on “Towards Cross-fertilization of English as a Lingua Franca and Study Abroad.”

Closing remarks were given by Dr Masaki Oda (Ph. D), Professor and Director of the Center for English as a Lingua Franca, Tamagawa University.